Reparatie en uitdeuken zonder te spuiten.​

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bouwman uitdeuken

uitdeuken

Zonder spuiten

Bouwman reperatie

reparatie

Van parkeer- en hagelschade

Bouwman polijsten

polijsten

Van lichte lakbeschadiging

Bouwman mobile service

mobiele service

Op locatie bij de klant

Auto uitdeuken zonder deze te hoeven spuiten

Wat bijzonder aan deze techniek is dat bij het herstellen van een deuk, waarbij geen of nauwelijks lakschade aanwezig is, er niet gespoten hoeft te worden. Doordat er niet gespoten hoeft te worden is er geen kleurverschil en kan er met weinig middelen een goed resultaat behaald worden.

Bouwman - Header
Bouwman

Wij werken met twee technieken

Lijmtechniek

Deze techniek wordt toegepast als de deuk slecht of niet te bereiken is van binnenuit het beschadigde paneel. Hierbij worden ‘pionnen’ op de deuk gelijmd en wordt de deuk als het ware eruit getrokken.

Massagetechniek

Deze techniek wordt het meest gebruikt, omdat dit simpelweg de snelste manier is. Met een gereedschapsstuk, gekozen op het formaat van de deuk, wordt passende druk uitgeoefend op de plek van de deuk via de binnenzijde van de plaat. Als het ware verdwijnt de spanning van het materiaal die door de impact van de deuk is ontstaan. Door de veelvuldige bewegingen wordt de spanning minder waardoor de deuk uiteindelijk verdwijnt.

Maak foto’s van je schade en stuur ons een appje. Dan krijg je binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave.

Dat kan via: 06 813 680 61 

Uitdeuken op locatie: Mobiele service.

Mobiele service betekend dat de werkzaamheden bij jou op locatie worden uitgevoerd, is dat nou even fijn. De service wordt zowel aan zakelijke als particuliere klanten aangeboden. Dit is alleen mogelijk als er droog gewerkt kan worden en er toegang is tot netstroom. De mobiele service wordt gratis aangeboden in Apeldoorn. De voorrijkosten voor buiten deze regio zijn op aanvraag beschikbaar. 

Polijsten.

Polijsten van lakbeschadigingen is als het ware een lakcorrectie. Dit is mogelijk als de krassen of schaafplekken in de lak niet al te diep zijn. Er wordt op de plek van de beschadiging met een vlak schuurblokje een minimaal laagje van de lak afgeschuurd. Door het machinaal poetsen zal er geen diepte van de kras meer zichtbaar zijn. De kras is door dit proces verdwenen.

Voordelen van uitdeuken zonder spuiten

  • Geen plamuur- en spuitwerk.
  • Gemiddeld 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren.
  • Snel proces, zodat u uw auto niet lang kwijt bent. Vaak klaar terwijl u wacht.

Wat kost een auto uitdeuken?

Een deukje laten repareren hoeft niet veel te kosten: bij Bouwman deuken we uw auto al uit vanaf €55,00. Natuurlijk zijn de exacte kosten voor auto’s uitdeuken afhankelijk van het aantal deukjes en de schade die de auto heeft opgelopen.

Wilt u uw auto laten uitdeuken? Maak een afspraak of vraag om een vrijblijvende offerte op!

Ontvang een gratis offerte!​

Veelgestelde vragen

Ja, met uitdeuken zonder spuiten behoudt je de originele fabriekslaag en daardoor blijft je auto in originele staat. Hierdoor onstaat er ook minder snel roestvorming onder de lak!

Kleine krassen laten zich vaak goed polijsten, hierbij wordt een minimale laagdikte van de lak afgeslepen en daarna in stappen gepolijst.

Als de krassen goed voelbaar zijn met uw nagel, is de kans groot dat deze schade te diep is om zich te laten polijsten.

Nee, alle deuken worden er uit gemasseerd, gedrukt met speciale uitdeuklepels en als we er niet bij kunnen passen we de lijmtechniek toe.

In eerste instantie prefereren we echter het er uit drukken van de deuken omdat dit preciezer is en een mooier eindresultaat geeft.

Nee de lak breekt niet, mits u de deuk door een specialist laat verwijderen .

Nee de deuk komt niet terug, ook niet als uw auto voor langere tijd in de zon staat.

  • Richtlijn is maximale grootte van 20cm.
  • De gedeukte schade mag niet te diep zijn.
  • De gedeukte schade mag niet op of tegen de contourlijn van een paneel zitten.
  • De gedeukte schade mag geen gescheurde lakschade bevatten.
  • Als het gedeukte paneel eerder opnieuw overgespoten is, zal de uitdeuk-specialist ter plaatse oordelen of reparatie mogelijk is.

Een klein deukje laten verwijderen kan al vanaf €49,- incl. btw en op locatie in Apeldoorn. Alle prijzen worden berekend op grootte van de schade. Het polijsten van een schade binnen een kader van 15 cm komt uit op €40,- incl. btw.

Bekijk meer veelgestelde vragen hier.

Of neem contact op.