FAQ

Veelgestelde vragen reparatie en uitdeuken zonder te spuiten.​

Uitdeuken zonder spuiten is een techniek dat veel behendigheid vereist. Doormiddel van strijklicht en speciale uitdeuktools, worden deukjes geduldig uit het plaatwerk gemasseerd. Uitdeuken zonder spuiten wordt ook wel uitdeuken zonder lakschade of restylen genoemd.

Uitdeuken zonder spuiten is tegenwoordig een reparatie methode waarbij veel mogelijk is. Door onze ervaring en moderne tools, worden er verbluffende resultaten behaald. Maar de vuist regel is, deukjes tot een grote van een 2 euro muntstuk zijn de meest gangbare. Groter kan altijd in overleg met de specialist.

Deukjes in een “bodyline” is mogelijk, maar deukjes op een rand niet altijd.
Deukjes met lakschade en of slecht overgespoten delen, is uitdeuken zonder spuiten niet aan te raden. Vooraf kijken wij altijd wat mogelijk is en geven we passend advies.

De kosten van uitdeuken zonder spuiten, draagt bij aan de staat van de deuk. De grote, de diepte, de plaats (bereikbaarheid) en het eventuele meerwerk voor de- en montage. Gemiddeld kan je een parkeerdeukje van niet groter dan 2 euro muntstuk en in een vlak deel,  zonder de- en montage een rekening verwachten vanaf €49,- incl. btw 

Maak foto’s van je schade en stuur ons een appje. Dan krijg je binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave.

Dat kan via: 06 813 680 61 

Reparatie en uitdeuken zonder te spuiten.​